01

Apr

Industria e Mishit ‘EcoProdukt XheR’ SH.P.K

Duke pasur si qëllim parësor cilësinë e prodhimit dhe ruajtjen e shëndetit të popullatës, me një staf menagjues të specializuar dhe personel me përvojë mbi 20 vjeçare, ‘EcoProdukt’ ka arritur që shumë shpejt të dominoj në tregun kosovar dhe të tërheqë një klientelë që dëshiron të konsumojë produkte të kualitetit të lartë e të freskët.

By fidan.ferizi||0 comment

Comments are closed.

Recent Comments

    Archives

    Categories

    • No categories